JOGA UČITELJ
BOJAN MIKIĆ

Bojan Mikić je rođen u Beogradu 1987. godine. Studirao je internacionalni menadžment na Evropskom Univerzitetu i međunarodnu politiku na Univerzitetu u Beogradu. Učestvovao je u realizaciji razvojnog projekta u okviru međudržavnog sporazuma Švajcarske i Srbije čiji je fokus bio na sprovođenju sistemskih reformi u obrazovanju kao i na projektu koji je iznedrio Strategiju razvoja obrazovanja do 2020. Pružao je podršku u pripremi sporazuma za Program celoživotnog učenja Evropske komisije. Osvrće se na radost u radu sa učenicima/cama na razmeni u YFU Serbia i studentima/kinjama na privatnoj Visokoj školi sa poljem rada u IKT.

Ljubav prema pokretu gaji od detinjstva. Jogu je upoznao kao učenik Martine Tripković, instruktorke iz klase Dragana Lončara. Obuke za joga učitelja je završio 2016. godine u Aštanga joga školi kod učitelja Pravina Somua i Aštanga joga šali kod učitelja Rameša Šitija u Majsoru, Indija.

Bojan je osnivač Tanztakta i student savremene igre na Institutu za umetničku igru u Beogradu. Učestvovao je na radionicama i časovima Gaga jezika u Suzan Delal centru u Tel Avivu, Izrael i Plesnom teatru u Krakovu, Poljska kao i časovima Barat Natjama u Baratandžali školi igre u Majsoru, Indija.